Espanjalaisen pojan synttärit on 14.kerroksessa. Siellä on kakkua, ilmapalloja, ILMAISTA VIINAA, ja meikä tuli kotiin vietettyäni puoli tuntia siellä. Bileissä ei ollut mitään vikaa, mutta en vaan jotenkin viihtynyt. Keittiössä oli parisenkymmentä ihmistä ja suurin osa tupakoi sisällä. Tunnelma (ilma) oli niin tiivis, että sitä olisi voinut leikata veitsellä. Kävi siellä "asuntolapoliisikin" valittamassa melusta...! ...seuraavaksi tulisi oikea poliisi... :D Ehkä meen vielä takaisin, mutta nyt tuntui, että on parempi tulla kököttämään omaan koloon. :D Näkipä nyt ainakin vähän, millaista sakkia tässä talossa asuu.

Tänään oli taas sateinen päivä, ei tullut käytyä missään. Tehtiin matkakumppanini kanssa makaroonilaatikkoa, ja saksalainen vaihtari tuntui tykkäävän siitä, ainakin ketsupin kanssa. :) Makarooni maistui erilaiselta kuin Suomessa. Lisäksi katsottiin muutama jakso frendejä koneelta ja vietettiin jonkin sortin tyttöjen iltaa.

Värjäsin eilen tukan (ja osan huonetta) tumman ruskealla hiusvärillä. Nyt on taas kotoisampi olo kun on tumma tukka...

Ja mä inhoan yli kaiken yksityisyyden puuttumista vessassa...!

Valivalivali, tänään on vaan tällainen päivä...! :)

[edit]: Kello on 2.50 ja tultiin juuri baarista. Ihan en ehtinyt yläkertaan, kun porukka tuli sieltä alas ja kertoi poliisien tulleen paikalle...! Poliisit veivät synttärisankarin passin...! :S Tiedä sitten, koska saa sen takaisin... Noh, siirryttiin sitten isolla porukalla baariin, josta juuri kotiuduin yhden Spritser (en osaa nyt tähän hätään kirjoittaa sitä saksaksi) juotuani. Tulin parin muun kanssa asuntolalle. Muut jäivät vielä juhlimaan. :) Sitkeetä sakkia! Ja osalla vielä kouluakin huomenna... :D Nyt tämä kömpii koloonsa tutimaan, päivä parani hieman aikaisemmasta postauksesta. :D