Punkkiroikoitteet maksoikin sitten n.80€. Kävin torstaina ottamassa ensimmäisen erän. Viimeinen rokotus mun pitää ottaa sitten Sveitsissä, kun koko rokoteohjelma ei mahdu tähän reiluun pariin viikkoon. Kävin tuossa vaan miettimään, että eihän tuollaista ruiskua vissiin ihan niin vain viedä lentokoneeseen..? Ruumaan sitä ei voi laittaa, kun se ei saa jäätyä, joten ainoa mahdollisuus on käsimatkatavarat. Täytyy tarkistaa tuo asia Finnairilta. Ku se on pakko jokatapauksessa viedä.

Läksiäisiäkin olen tässä suunnitellut. Tai siis synttärijuhlia, niinkuin eräs ystävä sanoi. ...ei halua ajatella läksiäisiä. <3 Meillä on suht iso mökki (joo, kuulostetaan tosi rikkailta, mut kyseessä on vanha tila) korvessa, ja sinne mahtuu monenmonta tyyppiä yöpymään. Lisäksi pihalla on paljon tilaa temmeltää. Ni katsottiin sitten järkevämmäksi pitää juhlat siellä kuin täällä pienessä kaksiossa. Luvassa on jotain seurapelejä, saunomista, uimista (ranta on lähellä), hyvää seuraa jne. Meikäläinen tarjoaa pullakahvit ja vieraat saa tuoda itse loput nautittavat. :) Reilua eikö?

Työkavereille meinasin tehdä vaan silleen, että varaan joksikin päiväksi pöydän ravintolasta, ja tulee paikalle sitten ketä tulee. Vaikken nyt olekkaan ollut talossa kuin vähän kolmatta vuotta, porukan kanssa on ehtinyt kaverustua ihan mukavasti.

Eräs meidän luokkalainen lensi tänään Sveitsiin. Ihan siis muuten vaan, ei vaihtoon tms. Alkoi tässä vähän jännittämään, kun muistan miten joku aika sitten puhuttiin, että se lähtee "vasta" kuun lopulla, ja piruvie tänään ON se kuun loppu. :D Johan se on kohta minunkin vuoro lentää! JEE JEE JEE!

Nii joo, jotkut on puhuneet, että Sveitsiin tarvisi jonkinlaisen suosituskirjeen/ todistuksen varallisuudesta... Kävin kysymässä sellaista todistusta tänään Nordeasta. 34€+alv!! Siis mitä ihmettä! Kuuleman mukaan sinne kuitenkin riittää pelkkä kopio tiliotteesta (toivottavasti!!!). Tarvis tähän nyt enää mitään yllättäviä lisäkuluja, konkurssissa jo muutenkin. :D

17 päivää...