Ai että yöllä oli ihana ukkonen!!! :) Taivas oli ihan pikimusta ja välillä aina kirkastui salaman valossa! <3

Mä oon nyt ihan innoissani lukenu kaikkia matkakertomuksia ja juttuja Sveitsistä. ...kovin yllättävää... :D Kukaan kohta jaksa lukea mun vouhotusta! Lisäsin tuonne sivuun taas uusia linkkejä blogeista ja nettisivuista, jos jotain kiinnostaa lueskella. Täytyy myöntää, että matkakuume kasvaa entisestään. Aika monessa vaihtarin blogissa oon huomannut koti-ikävää. Mun on hirveän vaikea kuvitella, että mulle tulis koti-ikävä... :o Veikkaan, että kissoja tulee ikävöityä kaikista eniten! Miten mamman mussut pärjää ilman minuu! Tosin moni on myös sanonu, ettei ensin ollu mitään ikävää, mut sit kun arki alkaa asettua niin ikäväkin nostaa päätään. Etenkin jos tulee tekemisen puutetta. No, sen näkee sitten miten käy. Nyt kuitenkin tuntuu epätodennäköiseltä. :)

Oon jo suunnitellu, kuinka päivittäin käyn jossain uudessa paikassa ja matkustelen niin paljon kuin rahatilanne antaa myöten. Tavoitteena käydä Roomassa, Pariisissa, Vatikaanissa ja Liechtensteinissa (taisin säkällä kirjottaa nimen oikein... :D). Venetsiassa oon käyny ennenkin, mut mitäs sitte! :) Sielläkin voisi käydä. Sveitsissä (ja yleensäkin tuolla keskieuroopassa) toimii tuo rautatieliikenne vähän eri lailla kuin mihin täällä Suomessa on totuttu... Ja hinnatkin on lukemani mukaan ihan kohtuullisia, joten tulee varmaankin käytyä monissa paikoissa. Onneksi reissukaverini taitaa olla myös matkustelusta pitävä! :)

Tekis mieli käydä parturissa... En vaan oikeen osaa päättää, tykkäänkö pitkästä vai vähän lyhyemmästä tukasta enemmän. Tuskin se kuitenkaan tähän naamatauluun hirveesti vaikuttaa, oli sitten minkälainen tukka tahansa tossa roikkumassa. :D En tiiä mikä siinä on, mut jotenkin kotona tulee suosittua ns.konservatiivisempaa linjaa. Johtunee varmaankin avomieheni hieman kapea-alaisesta näkemyksestä kaikkeen vähänkään massasta poikkeavaan....? Itelläni kun taas on sellanen motto, että en haluu olla kuten kaikki muut. Haluun erottua edes jotenkin massasta, ja varokaahan vaan kun meikäläinen pääsee tonne maailmalle! ;)

Tää vuodatus on vähän huono kuvien lisäämisen kannalta, ja katsoin että picasa ei toimisi Vistan kanssa.. Great... Veikkaan kuitenkin että valokuvia tulee otettua olan takaa ja ehkä välillä jopa kameraa ihan oikeaoppisestikin käyttäen (ei hitto mikä puujalkavitsi :D), ni olisi kiva jos saisi valokuvia muidenkin nähtäväksi. ...toivottavasti olisin väärässä tuon picasan suhteen...

9.6.2008 klo 8.39 [edit]: Just kun sain painettua "tallenna ja julkaise" ja menin tutustumaan enemmän tuohon picasaan, niin siellähän nyt sit lukeekin, että se toimii vistassa! Jee jee jee! *tuulettaa totuttuun tapaansa*