Nyt on vihdoinkin hakupaperit täytetty ja laitettu eteenpäin! ...ei se nyt niin hirveän vaikea juttu ollutkaan. :) Lukukausi kestää 15.9.2008 - 31.1.2009 ja lähdetään varmaankin viikkoa aikaisemmin jo valmiiksi tutustumaan Sveitsiin. JIPII JIPII JIPII!!! Jos oletetaan, että 8.9. olisi lähtö, niin sinne on enää vain 100 päivää!!!!!!!! ...oli pakko etsiä vartavasten päivälaskuri netistä. :D Mieti, 100 PÄIVÄÄ!!! Vaikka toi syyskuu tuntuu melkoisen kaukaiselta, niin äkkiä tuo aika kyllä tulee menemään!

Elikkäs pikkuhiljaa pitäisi siis alkaa tekemään pientä listaa, mitä pitää muistaa. Ensinnäkin pitää hommata kaksi passikuvaa. Ne liitetään asuntolahakemukseen. Voiko pärstävärkin perusteellaa menettää asuntolapaikan? :D Lisäksi pitää ottaa selvää apurahoista (näistä enemmän tietävä voisi vähän antaa vinkkiä) ja hoitaa vakuutukset kuntoon. Maistraattiinkin pitäisi vissiinkin tehdä joku väliaikainen muuttoilmoitus...

Väsään joku päivä tänne jonkinlaisen listan noista muistettavista asioista, niin joku voi sitten lisäillä siihen, jos olen unohtanut jotain tärkeää. ...ja onpahan sitten asiat jossain edes konkreettisesti ylhäällä. Kiitos vinkistä Susi. ;)

Loppuun hieman huonoja uutisia... Työpaikallani (ei tosin samassa toimipisteessä) oli tapahtunut ryöstö... Onneksi en ollut itse töissä. Voimia vaan hirveästi työvuorossa olleelle työkaverilleni! <3 :( Uutisen mukaan oli käytetty lievää väkivaltaa, mutta minusta lattialle kaataminen, kuristaminen ja kylkeen potkiminen ei ole mitään lievää...! Tekijä jäi onneksi pian kiinni, mutta... Ainahan noista saa lukea lehdistä, mutta jotenkin nyt nousi karvat pystyyn, kun omalla työpaikalla ja niin ihana ihminenkin tuo minun työkaveri (vaikken toki kyllä soisi kenellekään moista)... No, elämä kuitenkin jatkuu. En anna tapahtuneen vaikuttaa omaan työskentelyyni. Onneksi noita ei tapahdu ihan joka päivä, eikä meillä päin ihan joka vuosikaan.

Pois pois pahat ajatukset, tilalle hyvät ajatukset!

*hokee mielessään "Sveitsi, Sveitsi, Sveitsi"*

31.5.2008 klo 16.15 [edit]: Halvimmillaan menopaluu 210€ Blue1:ltä! EI PAHA!!! :D