Jihuu jihuu jihuu! Vahvistus vaihtoon lähdöstä on lähetetty meidän koululle!!!!! *tuulettaa niin että paikat repee*

Muutama mutta tosin on asiassa... Ihmeteltiin mun luokkakaverin kanssa, kun päätöstä ei tosiaan kuulunu... Soitin eilen meidän koululle, että josko paperit olisi lähetetty sinne. Keskusneiti sanoi, että se on hyvin paljon mahdollista, mutta he eivät voi mennä tonkimaan kv-toimiston postia, ja väki palaa lomilta sinne vasta 28.7.!!!???!!!! Hei haloo, haku on käynnissä!!!

Laitettiin sitten Sveitsiin tulevan koulumme kv-tyypille meiliä, että missähän vaiheessa asiat on, ja ilmoittavatko he pääsystä koululle, vai suoraan opiskelijalle. Vastausviestissä oli, että paperit on lähetetty koulullemme 2.7. (???) ja paperit sisältävät tärkeää (/kiireellistä) tietoa asumisesta.

Jep jep, meidän paperit (ja samalla tuiki tärkeä tieto vaihtoon pääsemisestä) on ollut pari viikkoa jo Suomessa, ja me ollaan oltu autuaan tietämättömiä koko asiasta! Ilman oma-aloitteisuuttamme oltaisiin saatu tietää vasta heinäkuun lopulla tästä, ja siinä vaiheessa olisi ollut sitten kiva käydä miettimään asumista ym...! Nyt sitten mietityttää se, kun muut vaihtarit ovat saaneet paperit pari viikkoa meitä aikaisemmin, että menetetäänkö me nyt esim. asuntolapaikka itsestämme riippumattomista syistä..!

Palautetta kyllä lähtee tästä toiminnasta (josta olen aikaisemminkin valittanut..)!!!

Käyn vielä huomenna koulullamme pyytämässä meille kuuluvat paperit (ilman niitä mä en usko, että tää on totta :D), mutta pääasia on, että vaihtoonpääsy varmistui nyt! Nyt uskaltaa konkreettisesti alkaa suunnittelemaan asioita!

Auf Wiedersehen! <3